onsdag 22 oktober 2008

Vi gör iordning Pyssel avd

Här kommer några bilder från Panduros infpormations dag
"giftwrapping är hur stort som helst i USA"
nu har trenden verkligen kommit till Sverige
Adventskallender i Panduros små påsar eller deras nya småaskar med datum på som vi redan fått hem till butiken =)
*Vi säljer verktyg och papper för att göra egna askar*
En underlags matta och vita markörkniven säljs i ett set & de olika mallarna säljs för sig ... liten varning det är hur kul som helst. Man kan återvinna pappkartong eller använda snygga scrapbooking ark.
Färgmachning eller bara helt enkelt ge bort i vacker plåtburk
Finns det intresse så kan vi ha enkväll med Giftwraping i workshop form. i November eller December Är du intresserad kan du maila oss: tomtebodan@hotmail.com
Posted by PicasaTyckte dessa passade bra att visa idag då vi packar upp Jul pysslet och årets otroliga omslagspapper på Tomtebodan. Bilder kommer.

House Doctors omslagspapper med olika mönster på varje sida säljer vi redan på Br Öberg Interiör likaså deras fina band (har gjort en stor kompleteringsorder banden är redan slut i flera färger kaaan bero på priset 20:- för 50 meter sedan är de breda och blir storlockiga när man krullar dem.

Färgerna och mönstrena på papper & band är helhärliga jag funderar på att klä in några av Ikeas papp mappar skulle bli snyggt. Idag ska vi fota oss så ni i annonsen i Extra kan se vilka som ska jobba här vi är faktiskt hela 7st som jobbar omlott.

1 kommentar:

Florist-javisst sa...

Vad mycket fint ni har! Man blir ju pysselsugen!
Hälsningar Maria